Beşiktaş’tan Dev Organizasyon! Ünlü İsimler Ekrana Çıkıyor

9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de verilecek Beşiktaş'ın 'Bırakmam Seni' bağış kampanyasında, gecenin sunucusu Yılmaz Erdoğan’a ile birlikte ünlü Beşiktaşlı sanatçılar dahil olacak.

08.08.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-16:13) Beşiktaş’tan Dev Organizasyon! Ünlü İsimler Ekrana Çıkıyor

Kanal D’den 'Ödül Senin' ismiyle paylaşılacak 'Bırakmam Seni' bağış kampanyası, Vodafone Park Stadı’nda yapılacak. Bağış kampanyasına destek için Beşiktaşlı ünlü simalar da organizasyonda yerini alacak. Sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan’ın yapacağı programda, Hülya Avşar, Erkan Petekkaya, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, Ömür Gedik, İsmail Demirci, Onur Buldu ve Barış Murat Yağcı Kanal D ekranlarında bağış kampanyasına yardımcı olacak.

HATIRA T-SHIRT SATILACAK

Canlı yayında tribünlerde Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ile beraber Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik patron Sergen Yalçın, Beşiktaşlı eski sporcular, Beşiktaş JK bünyesindeki bütün branşlara ait sporcu ve antrenörler yer alacak. Gecede, 'Bırakmam Seni' kampanya filminde gösterilen Beşiktaş’ın ilk 11 sporcusunun isimlerinin basılı olduğu 'Kampanya Hatıra Tişörtü'nün satışa sunulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal