Beşiktaş'tan Caner Ve Gökhan Açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, mukaveleleri sezon sonu sonlanacak olan Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile alakalı açıklamalarda bulundu.

04.05.2020-10:01 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-09:42) Beşiktaş'tan Caner Ve Gökhan Açıklaması
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer dönemi, mukavelesi sonlanacak olan futbolcularla alakalı Haber Global'e açıklamalarda bulundu. Kocadağ ismi Beşiktaş ile gündeme gelen Alanyaspor'un oyuncusu N'Sakala ile alakalı ''Çok futbolcuyla temas halindeyiz ama basında yazıldığı gibi anlaşma yok. Görüşme aşamasındayız. Salgından önce çalışmalarımız başlamıştı ama şu an anlaşma konusunda acele etmeyeceğiz. Önce piyasayı görelim." dedi.

Kocadağ, kontratı sezon sonu son bulacak olan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'le alakalı olarak ''Caner ve Gökhan'ın sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Benim oyunculardan aldığım izlenime göre, Caner ve Gökhan ilk olarak bizimle görüşecekler. Kulübün gerçekleri ve hocamızın raporuyla birlikte değerlendirip bir karar vereceğiz. Kendi şartlarımıza uyarsa Beşiktaş için değerli oyuncularla devam etmek istiyoruz. Anlaşamazsak da zaten sezon sonunda serbest kalacaklar.'' sözlerini söyledi.

Feyenoord'da top koşturan Oğuzhan Özyakup'la alakalı olarakta konuşan Emre Kocadağ ''Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusu. Hollanda onun için bir hava değişimi oldu. Seneye aramıza katılacak." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal