Beşiktaş'tan Bojan Nastic Transferi! Bojan Nastic Kimdir?

Siyah-Beyazlılar, Belçika ekibinin 25 yaşındaki oyuncusu Bojan Nastic için temaslara başladı.

20.07.2019-13:32 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-13:28) Beşiktaş'tan Bojan Nastic Transferi! Bojan Nastic Kimdir?

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına devam ederken Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transferler yapmaya devam ediyor. Avcı'nın takımdan şu an için memnun olduğu ve sadece 3 transferle lige başlayabileceğini aktarıldı. Sol bek konusunda yönetime acele olunmasını söyleyen Avcı, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Adriano'nun sözleşmesi yenilenmediği için burda oluşan boşluğu doldurmak istiyor. Caner Erkin'e defansif anlamda fazla güvenmeyen ve buraya defansif aksiyon anlamında bir sol bek isteyen tecrübeli teknik adam yönetime ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi.

Beşiktaş yönetimi bu toplantıdan sonra düğmeye basarak Belçika ligi ekiplerinde Genk'te forma giyen Bosna Hersek'li sol bek Bojan Nastic'i gündemine aldı. Beşiktaş, 25 yaşındaki futbolcuyu düşük bir bonservis ücretiyle renklerine bağlamayı düşünüyor.

Oostende’de kiralık oynadı

Geçen sezonun ikinci yarısında bir diğer Belçika ekibi Oostende’de kiralık olarak forma giyen Nastic, Bosna Hersek milli takımının da geçen yıldan beri kadrosunda yer alıyor. Geçen sezonun ilk yarısında Genk’te 13 karşılaşmada forma giyen Nastic, ikinci yarıda da Oostende’de 13 mücadelede süre aldı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal