Beşiktaş’tan Ayew Bombası!

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş’ta yönetim Andre Ayew’e kancayı taktı.

09.07.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-13:14) Beşiktaş’tan Ayew Bombası!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer listesindeki isimlerle görüşmelerini sürdüren yönetim Ganalı yıldız Andre Ayew’in peşinde…

Son dönemde başta yıldız futbolcunun ülkesi Gana başta olmak üzere Afrika’nın en çok takip edilen spor siteleri Ayew ve Beşiktaş arasındaki transfer iddialarını gündeminden düşürmüyor. Transfer komitesinin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü 28 yaşındaki hücum oyuncusunu İstanbul’a getireceği öne sürüldü. Siyah beyazlıların prensipte anlaştığı iddia edilen Ayew ile kısa sürede resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig’e veda eden Swansea City, devre arası transfer döneminde 22.8 milyon euro ödeyerek West Ham United’dan kadrosuna katmıştı.

İngiliz basınının haberlerine göre, yeni sezonda Championship’te mücadele edecek Swansea City bonservisi ve maliyeti yüksek olan yıldızlarını elden çıkarmayı hedefliyor. Takımın en pahalı oyuncusu durumundaki Andre Ayew için gelen teklifleri değerlendirmek isteyen Swansea City yönetimi, Beşiktaş’ın 1 yıllık kiralama teklifini kabul etti. Ganalı yıldızla transfer görüşmelerini büyük bir gizlilik içinde yürüten siyah beyazlı idarecilerin görüşmelerde sona geldiği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal