Beşiktaş'tan Aboubakar Operasyonu!

Yeni sezon öncesi kadrosuna mutlaka bir golcü katmak isteyen Beşiktaş, Porto’da forma giyen eski oyuncusu Vincent Aboubakar’ı gözüne kestirdi.

24.07.2018-13:31 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-13:28) Beşiktaş'tan Aboubakar Operasyonu!

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Alvaro Negredo ile yolları ayırarak yeni bir golcü transfer edecek Beşiktaş’ta yönetim, Portekiz ekiplerinden Porto’da forma giyen Vincent Aboubakar için harekete geçti.

Siyah beyazlı yönetim, Kamerunlu forveti renklerine bağlayıp, hem golcü problemini çözmek, hem de taraftarlarını sevindirmek istiyor. 26 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için Porto yöneticileriyle temasa geçen fakat istediği yanıtı alamayan Beşiktaş, Aboubakar'ın da siyah beyazlı ekibe gelmek istemesi sonrası ikinci kez Porto yönetiminin kapısını çalacak.

Kamerunlu yıldızın transferi için Hırvat stoeri Domagoj Vida'nın satışını bekleyen ve aceleci davranmayan yönetim, Aboubakar'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Portekiz ekibinin idarecileriyle tekrar temasa geçecek. Porto’nun kiralama teklifini kabul etmemesi halinde, Vida'nın satışından gelecek para kullanılarak, golcü oyuncunun bonservisinin alınması konusunda tüm şartlar

2016-2017 sezonunda Beşiktaş forması giyen Aboubakar, oynadığı 38 karşılaşmada 19 kez fileleri havalandırmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal