Beşiktaş’ta Talisca’nın Yerine İki Aday!

Anderson Talisca’nın takımdan ayrılmasının ardından 10 numara pozisyonu için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, listenin başına iki yıldızı yazdı.

31.07.2018-14:29 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-14:30) Beşiktaş’ta Talisca’nın Yerine İki Aday!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında karşılaşacağı B36 Torshavn maçı hazırlıklarını sürdürürken, siyah beyazlı yönetim de transfer konusunda çalışmalarına devam ediyor…

Teknik direktör Şenol Güneş idaresinde gerçekleşen idmanda, İspanyol golcü Alvaro Negredo’nun hırsı ve özverisi dikkat çekiyor. Yeni sezon öncesi forvet oyuncuları Alvaro Negredo, Vagner Love ve Mustafa Pektemek’ten en az birini takımdan göndermek isteyen siyah beyazlılarda üç isim de
kendilerini yeniden Şenol Güneş’e kanıtlamak için tüm gayretiyle çalışmalarını sürdürüyor…

10 NUMARA İÇİN İKİ İSİM LİSTE BAŞI!

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın 10 numara pozisyonuna öncelik verdiklerini açıklamasının ardından, siyah beyazlı ekipte bu mevki için listenin üst sırasında iki yıldızın yer aldığı öğrenildi.

Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdüren yönetim, tecrübeli teknik adamın listesinde yer alan Nacer Chadli ve Shinji Kagawa için kolları sıvadı. Siyah beyazlı idarecilerin kısa süre içerisinde iki yıldızın kulüp ve menajerleriyle görüşme sağlayacağı bildirildi.

beIN SPORTS

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal