Beşiktaş'ta Sorunlar Bitmiyor!

Konyaspor karşılaşması öncesi siyah- beyazlılar üst üste gelen kötü haberlerle şoka uğradı. Akşam antrenmanında Adem Ljajic ile Jeremain Lens’in sakatlanması teknik direktör Sergen Yalçın’ı zora soktu.

26.06.2020-10:15 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-10:13) Beşiktaş'ta Sorunlar Bitmiyor!

Beşiktaş dün gelen şok haberlerle sarsıldı. İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının son hazırlıklarını akşam Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdüren siyah- beyazlılarda Adem Ljajic ile Jeremain Lens’in sakatlandığı açıklandı. Takımdan verilen açıklamada, “Sağ uyluk arka adalesi burkulan Adem Ljajic ile sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Jeremain Lens’in Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemeleri sonucu; Adem Ljajic’de ATFL ve CFL sprain, Jeremain Lens’te semitendinosus (grade 1) strain tespit edilmiştir” ifadeleri yer aldı. Adem Ljajic bugün Konyaspor’a karşı sahaya çıkamayacak. Lens’in takıma alınabileceği, fakat oynama olasılığının ise yok denecek kadar az olduğu aktarıldı.

BOATENG VE DİABY GÖREVE

Arka arkaya gelen kötü haberlerle sarsılan Beşiktaş’ta sakatlığı olan iki futbolcu da kadroya dahil oldu. Formda olduğu bir zamanda sakatlanan Ljajic’in yerine geçen hafta Denizlispor karşılaşmasının kadrosunda yer bulunmayan Kevin-Prince Boateng’in yer alması bekleniyor. Lens’in olmayışında da Abdoulay Diaby’nin ilk 11’de yer alacağını aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal