Beşiktaş'ta Son Dakika Operasyonu! Biletleri Kesildi

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın’ın Antalya yenilgisinden sonrasında, “İstediğimizi yapmayanlar gidecek” cümlesiyle belirttiği futbolcular belli oldu. Sergen Yalçın bu futbolcular ile en kısa zamanda yolları ayıracak.

15.06.2020-15:17 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-15:01) Beşiktaş'ta Son Dakika Operasyonu! Biletleri Kesildi

Süper Lig’de geçtiğimiz akşam Antalyaspor’a Vodafone Park’ta 2- 1’lik skorla yenilen siyah-beyazlılarda teknik adam Sergen Yalçın, karşılaşma bitiminde çok sinirlenmişti. Basın görevlilerine verdiği demeçte, “İlk yarıda takı mı anlamak mümkün değil. Hangi kafada sahaya çıktılar, hangi mentaliteyle oynuyorlar, inanılır gibi değil. Bazı şeyleri değiştireceğiz. İstediğimizi yapmayanlar gidecek. Bazı oyuncular beklentilerimizi karşılayamadı. Gelecek senenin planlarını yapacağız” şeklinde eleştiri yapmıştı.

Genç teknik adamın, maç bitiminde soyunma odasında da futbolcularına sert çıktığı öğrenildi. Sezon bitiminde kiralık sözleşmesi ve kontratı sona eren futbolcuların çoğunluğu olmakla birlikte birçok kişinin oynayışından memnun olmadığını söyleyen Yalçın’ın, 6 futbolcuyu işaret ettiği aktarıldı.

KİRALIKLARLA YOLLAR AYRILACAK

Sergen Yalçın’ın Antalyaspor maçında ilk 11’de şans verdiği kişilerden; Vida, Ruiz, Boyd, Diaby, Boateng ve maça sonradan giren; Caner Erkin’ in performansını yetersiz bulduğu kaydedildi. Basın toplantısında, “İstediğimizi yapmayanlar gidecek” açıklaması yapan Yalçın’ın; kiralık kontratı sona erecek; Diaby ve Boateng’i şimdiden biletini kestiği söylenirken; sözleşmeleri bitecek olan: Gökhan ve Caner için de kararını gelecek haftalarda vereceği ifade edildi.

Antalya maçında ileri uçta etkisiz olan Boateng, sezon bitiminde kalan sayılı günde kredisini tüketmeye başladı. Sezon bitiminde gönderilecek Diaby, geriye kalan karşılaşmalarda ilk 11’i unutabilir.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal