Beşiktaş’ta Sakatların Son Durumu!

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ankaragücü deplasmanına konuk olacak Beşiktaş’ta son dönemde yaşanan sakatlık haberleri moraller bozarken, iki yıldızından gelen haber teknik direktör Şenol Güneş’in yüzünü güldürdü.

22.11.2018-16:47 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-16:44) Beşiktaş’ta Sakatların Son Durumu!

Babel ve Roco Ankaragücü Maçında Yok

Beşiktaş’a milli ara yaramadı. Siyah beyazlıların milli takıma çağrılan oyuncularından Hollandalı Ryan Babel, ülkesinin Almanya ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada sakatlanırken, sağ uyluk arka adale zarında yırtık ve kanamaya rastlandı. Deneyimli oyuncu Ankaragücü maçında sahadaki yerini alamayacak.

Siyah beyazlılarda milli maçta sakatlanan bir diğer oyuncu Enzo Roco'nun ise yaklaşık 2 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi.

Adriano ve Lens’ten Müjde

Babel ve Roco'nun sakatlıkları camiada üzüntüye yol açarken, milli maçlar için verilen aradan önce tedavisi devam eden oyunculardan ise üst üste iyi haberler geldi.

Brezilyalı sol bek Adriano, sakatlığını atlattı ve takımla birlikte antrenmanlara başladı. Tecrübeli savunmacı, Ankaragücü karşılaşmasında hocası Şenol Güneş'in şans vermesi durumunda forma giyebilecek.

Belçika'da oynanan Genk karşılaşmasında sakatlık geçiren Jeremain Lens de idmanlara başlayan bir başka oyuncu oldu. Hollandalı kanat oyuncusu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "sahalara dönüş" notunu düştü.

Öte yandan Çaykur Rizespor’la oynanan Süper Lig müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Gökhan Töre ise özel antrenör eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal