Beşiktaş'ta Olağanüstü Toplantı Kararı

Beşiktaş'ta sıcak saatler. Beşiktaş Yönetimi, Ahmet Nur Çebi liderliğinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde olağanüstü toplanıyor.

09.04.2020-16:24 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-16:22) Beşiktaş'ta Olağanüstü Toplantı Kararı

Beşiktaş'ta yönetim olağanüstü toplantı kararı verdi. Coronavirüs salgını için dezenfeksiyon çalışmaları sürdürülen Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşecek toplantıda önemli başlıkların altı çizilecek.

Görüşmede yeni sezonun transfer hareketleri, alınacak ve yollanacak futbolcuların durumu ile ekonomik tablonun değerlendirme altına alınacağı yapılan haberler içerisinde ye alıyor. En önemli olayın ise Fikret Orman zamanında idarecilik görevi üstlenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun, sosyal medya hesabından mevcut yönetimi hedef alan paylaşımları olduğu belirtildi.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU NE DEMİŞTİ?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Twitter’dan paylaştığı yazıda, “Yöneticilik yaptığı dönemde, yaptığı ve yapacağı ekstra harcamalara karşılık Futbol Direktörü Ali Naibi’ye ekstra fazla prim yatırtıp kendisinden bu primi elden nakten alan yöneticimiz, dönemin İkinci Başkanı, şimdinin #güçlübaşkanı sayın Ahmet Nur Çebi’dir” ifadelerini kullanmıştı.

Mahmutyazıcıoğlu’nun bu konu hakkındaki paylaşımlarını sürdürmesi sonrasında idareciler, Başkan Ahmet Nur Çebi’yle konuşup aynı şekilde cevap vermesini beklediklerini açıklamışlardı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal