Beşiktaş'ta Marcelo Guedes Sesleri

Lyon'da Kendi Taraftarlarından Yaşadığı Çirkin Saldırı Üzerine Ayrılmaya Karar Veren Marcelo Guedes İçin Beşiktaş Yönetimi Harekete Geçti

13.12.2019-15:03 - (Son Güncelleme: 13.12.2019-15:04) Beşiktaş'ta Marcelo Guedes Sesleri

Siyah Beyazlı forma altında yaşadığı şampiyonluğu ve mutlu günleri unutamayan Marcelo Guedes için Beşiktaş yönetimi Fransız ekibinin kesin kararını bekliyor.

Yaklaşık 1,5 yıl Siyah Beyazlı forma altında önemli başarılara imza atan sambacı stoper 2017 yılında 7,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında O.Lyon'a transfer olan gösterdiği performans ile kaptanlığa yükselen tecrübeli stoper Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştıkları Leipzig' maçında kendi taraftarı tarafından çirkin saldırılara maruz kalan futbolcu maç sonunda yönetimle yapmış olduğu görüşme sonrasında ailesininde güvenliğinden endişe duyduğunu ve artık ayrılmak istediğini belirtti.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN MARCELO'YA DESTEK

Yapılan çirkin saldırı üzerine harekete geçen Siyah Beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden Come To Beşiktaş Marcelo (Beşiktaş'a gel)mesajları ile destekte bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Beşiktaş yönetimi 32 yaşındaki savunma oyuncusu ile gelişmeleri yakından takip etmeye başladı.

Marcelo Guedes daha önce verdiği bir röportajda Türkiye bir gün dönersem 'sadece Beşiktaş formasını giyerim'diye aktarmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal