Beşiktaş'ta Karius da Sakatlandı! İşte Detaylar!

Beşiktaş'ta sakatlıklar devam ediyor.. Loris Karius'ta sakatlandı.. İşte detaylar..

06.08.2019-13:05 - (Son Güncelleme: 06.08.2019-13:14) Beşiktaş'ta Karius da Sakatlandı! İşte Detaylar!

Beşiktaş'ta sakatlık krizi devam ediyor.. Yeni sezon öncesi oyuncularını sakatlığa kurban vermesinin moral bozukluğunu yaşayan Beşiktaş'a bir kötü haberde tecrübeli kaleci Loris Karius'tan geldi.

Beşiktaş'a kötü haber Adem Ljajic'ten geldi

Beşiktaş'ta adalesinde ciddi bir problem olan Adem Ljajic bugün yapılan idmana çıkmadı. Sağlık ekibi yıldız futbolcuyla özel olarak ilgileniyor. Ljajic'in durumu önümüzdeki saatlerde netlik kazanacak.

Bir kötü haber de Dorukhan Toköz'den

"Sakatlıkları nedeniyle antrenmana çıkamayan oyuncularımız Ljajic ile Dorukhan Toköz ‘ün yapılan muayeneleri ve çekilen MR’ları sonucunda sağ alt arka adale grubunda(soleus) grade 1 kas zorlanmaları meydana gelmiştir." ifadeleri kullanıldı. Adem Ljajic ve Dorukhan Toköz, 2 hafta forma giyemeyecek

Loris Karius'ta sakatlandı

Beşiktaş'tan yapılan açıklama göre:

"Futbol Takımımızın Brescia ile oynadığı hazırlık maçının devre arasında sol baldır adalesinde sertlik hissettiği için oyundan çıkarılan kalecimiz Loris Karius’un yapılan fizik muayene ve Almanya’da çekilen MR sonucuna göre ön üst baldır (rectus femoris) adalesinde grade 2 zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.
 
Alman kaleci 1 ay sahalardan uzak kalacak..
 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal