Beşiktaş’ta Jeremain Lens Kadro Dışı

Daha önce Douglas Santos ve İsimat Mirin’i kadro dışı bırakan Beşiktaş, Jeremain Lens’İ de kadro dışı bırakmayı planlıyor.

26.09.2020-11:55 - (Son Güncelleme: 26.09.2020-11:50) Beşiktaş’ta Jeremain Lens Kadro Dışı

Beşiktaş’ta beklenen performansı bir türlü gösteremeyen ve Rio Ave maçında tepkileri üzerine çeken Jeremain Lens kadro dışı bırakılması an meselesi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Rio Ave takımına elenmenin şokunu yaşayan Beşiktaş'ta en çok eleştirilen isimlerin başında Jeremain Lens vardı. Büyük umutlarla transfer olduğu siyah-beyazlılarda bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Hollandalı futbolcu, taraftarları çıldırttı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLEBİLİR

Beşiktaş'ta en yüksek maliyetli isimlerden olan Hollandalı futbolcu, indirim konusunda yönetime başından beri olumlu yanıt vermezken gelen teklifleri de kabul etmedi. Sergilediği futbolla da büyük tepki çeken Lens'le sözleşme feshini yeniden görüşecek olan yönetim, yine olumsuz yanıt alması halinde 32 yaşındaki kanat oyuncusunu tıpkı Isimat-Mirin ve Douglas gibi kadro dışı bırakacak planlıyor.

12.5 MİLYON EURO HARCANDI

Beşiktaş'ın Sunderland'den 5.5 milyon Euro maliyetle transfer ettiği Lens, 3 sezonda sırasıyla 2.2 milyon Euro, 2.25 milyon Euro ve 2.3 milyon Euro garanti ücret kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal