Beşiktaş'ta Gündem Forvet Oyuncu Alfred Finnbogason

Devre arası transfer dönemi gelmesi ile takımda forvet sorunu yaşayan Beşiktaş’ta yönetim transfer listesine Alfred Finnbogason ekledi.

28.12.2019-18:04 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-18:01) Beşiktaş'ta Gündem Forvet Oyuncu Alfred Finnbogason

Golcü forvet Burak Yılmaz’ın 34 yaşında olması ve geçirdiği sakatlık problemleri yüzünden forvet bölgesinde eksiklik hisseden Beşiktaş’ın devre arasında iyi bir forvet transferi yapacağı ortaya çıktı.

Önce Fenerbahçe karşısında ardından Gençlerbirliği karşılaşmasında hücum bölgesinde ciddi sıkıntılar yaşayan Beşiktaş’ta yeterli bir yedek forvetin olmaması Abdullah Avcı’yı düşündürürken, kulübede forma bekleyen Umut Nayir ve Güven Yalçın’ın etkisiz kalmaları yönetimi çalışmalara geçirmiş durumda.

Burak Yılmaz ile 1 yıllık kontrat uzatan Başkan Ahmet Nur Çebi ekibinin titiz bir detaylı araştırma yaptığı öğrenildi, siyah beyazlıların Augsburg’ta oynayan İzlandalı oyuncu Alfred Finnbogason’la ilgilendiği bildirildi.

Florian Niederlechner, Cordova, Jensen, Vargas gibi oyuncuların arkasında kalan Finnbogason’un takımdan gitmek istediği söylenirken, Beşiktaş’ın 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu kiralamak almak istediği belirtildi.

Bu sezon 9 maçta forma giyen yıldız forvet 2 gol kaydetti Finnbogason daha önce Olympiakos, Real Sociedad, Heerenveen gibi takımlarda oynadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal