Beşiktaş’ta Forvete İki Aday!

Yeni sezonda kadrosuna mutlaka bir golcü katmak isteyen Beşiktaş’ta öne çıkan isimlerin Belçikalı Divock Origi ve Yunan Kostas Mitroglou olduğu öne sürüldü.

30.05.2018-15:26 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-15:25) Beşiktaş’ta Forvete İki Aday!
Gelecek sezon kadrosunda golcü bir forvet görmek isteyen siyah beyazlı yöneticilerin yaptıkları görüşmeler neticesinde aday sayısını ikiye indirdiği belirtildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Alman ekibi Wofsburg'a kiraladığı 23 yaşındaki santrfor için "patlama yapabilir" raporu gelmesiyle, Beşiktaş'ın belirlediği bütçe doğrultusunda da en iyi seçeneklerden birinin Origi olabileceği ifade edildi.

MENAJERİ AÇIKLADI

Origi'nin menajeri, "Divock'un Wolfsburg'a gitmesi bir hataydı. Liverpool’un teknik direktörü Klopp, Origi hakkında karar verecek. Origi, Klopp ona kal derse kalacak, git derse gidecek. Fakat bu kez kiralık gitmeyi istemiyor. Planların kendisinin üzerinde olduğu bir takıma gitmek istiyor. Beşiktaş ile de görüştük" dedi.

MITROGLOU ÖNERİSİ

Siyah-beyazlı takıma menajerler tarafından birçok oyuncu önerilirken, bunlara bir yenisi daha eklendi.  Kartal’a Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen ancak bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle eski performansından uzak kalan ve yeterince şans bulamayan Kostas Mitroglou teklif edildi.

Siyah beyazlıların da menajerlerin bu önerisi karşısında, Yunan golcünün geçmişteki performansını bildiklerini ve uygun bir kiralama bedeliyle oyuncuyu kadrolarına katabileceklerini ilettikleri kaydedildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal