Beşiktaş’ta Flaş Ayrılık! Yıldız Oyuncunun Sözleşmesi Feshedildi

Beşiktaş, İspanyol forvet oyuncusu Alvardo Negredo’nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

17.09.2018-12:24 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-12:33) Beşiktaş’ta Flaş Ayrılık! Yıldız Oyuncunun Sözleşmesi Feshedildi
Beşiktaş’ta son günlerde takımdan ayrılacağı konuşulan İspanyol golcü Alvaro Negredo’nun durumu belli oldu. Siyah beyazlı ekip, tecrübeli santrfor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Geçtiğimiz günlerde basında çıkan, Alvaro Negredo’nun Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr’a transfer olduğu yönündeki haberler üzerine resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile haberleri yalanlayan Beşiktaş, bugün tecrübeli forvetle yollarını ayırdı.

İspanyol golcü, dün Al Nasr ile sözleşme imzalamak için Dubai’ye gitmişti. Tecrübeli oyuncunun ayrılığına ilişkin siyah beyazlı ekibin hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ''Negredo'ya takımdan ayrılması için onay vermedik. Kendisi anlaşma sağladığı takım için sağlık kontrolünden geçmek üzere ayrılmış. Haberimiz olduktan sonra A takım idari işler sorumlusu Erdinç Gültekin'i gönderdik ve kendisinden imza beyannamesi aldık. İstediğimiz koşullarda bu transferin sonuçlanması halinde bu iş biter fakat aksi durumda hukuki yollara başvuracağız. Saat 17:00'de yapacağımız antrenmana kadar vakti var. Aksi halde üzerimize düşeni yaparız." ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

beIN SPORTS
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal