Beşiktaş'ta Flaş Ayrılık!

Beşiktaş ile Loris Karius’un yolları ayrıldı. 1.6 milyon Euro'luk alacağı için FIFA’ya başvuran Alman kaleci, siyah beyazlı kulüp ile olan sözleşmesini feshetti.

21.04.2020-21:10 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-22:00) Beşiktaş'ta Flaş Ayrılık!

Beşiktaş'ta beklenen gelişme yaşandı ve siyah - beyazlı kulüple Alman kaleci Karius'un ilişkisine son verdi. Geçtiğimiz günlerde siyah - beyazlı kulübü alacağından dolayı FIFA'ya şikayet eden deneyimli kaleci ile bugün yapılan görüşmeler sonucunda kulüp ile oyuncu arasında yollar ayrıldı.

İki sezon önce Liverpool'dan kiralanan 26 yaşındaki kaleci yediği hatalı gollerle birçok kez gündeme oturmuş ve Teknik Direktör Sergen Yalçın da yeni sezonda Alman file bekçisinin takımda olmayacağını ifade etmişti.

Karius'un önümüzdeki birkaç gün içinde Türkiye'den ayrılacağı ifade edildi.

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz'ün de sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddia ortaya atılırken, yönetim bunu yalanladı.

Siyah-beyazlı idareciler genç oyuncunun takımda kalacağını ifade ederken, kulübü FIFA'ya şikayet eden Loris Karius'un ise önümüzdeki günlerde ayrılacağını ifade etti.

Dorukhan Toköz'ün sözleşmesinde tek taraflı fesih hakkının bulunmadığı ifade edildi. Bonservisi Liverpool'da bulunan Alman file bekçisiyle önümüzdeki sezon yola devam etmeyeceğini geçtiğimiz aylarda açıklayan Beşiktaşlı idareciler, Karius'un son yaşanan gelişmelerden sonra önümüzdeki günlerde Türkiye'den ayrılacağını belirtti.

Alman file bekçisinin 15 gün içinde Türkiye'den ayrılarak ülkesine dönmesi öngörülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal