Beşiktaş’ta Elneny Olmazsa Yerine Janik Heberer

Beşiktaş Sergen Yalçın liderliğinde gelecek sezonun transfer hareketlerine hız verdi. Siyah-beyazlı ekip sezon başında Arsenal'den kiralık olarak takıma katılan Elneny'nin gitme olasılığına karşı hedefteki futbolcuyu buldu. Kartal, Freiburg'dan Janik Heberer'i takımına katmak istiyor.

24.03.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-10:38) Beşiktaş’ta Elneny Olmazsa Yerine Janik Heberer

Beşiktaş'ta gelecek sezon transfer planları sürüyor. Kısıtlı bütçe ile bir kadro tasarlamak zorunda olan teknik adam Sergen Yalçın, özellikle kiralık olarak top koşturan ve sezon bitiminde kulüpten gidecek olan Mısırlı futbolcu Elneny'nin yerine getirilecek futbolcuya bonservis ücreti vermek istemiyor. O pozisyon için pas duvarı olmanın dışında biraz da öne oynamasını yeterli gören başarılı teknik direktörün önüne gelen ilk oyuncu Janik Haberer olduğu belirtildi. Almanya'nın Freiburg kulübünde top koşturan 25 yaşındaki futbolcunun takımıyla sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

ŞİMDİDEN GÖRÜŞMELERE BAŞLAYALIM

Alman futbolcu için teknik adam Sergen Yalçın'ın, "Bu tipte, genç bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu doğru. Sezon sonunda sözleşmesi sona erdiği için bonservis bedeli olmayacak, Şimdiden girişimlere başlayarak oyuncuyla görüşmelere hemen başlayalım. 100. yılda bizi şampiyon yapan kadrodaki isimlerden Fabian Ernst kadar oynaması bizim için yeterli olacaktır. Ayrıca bu oyuncu daha da genç. Sadece 10 numarada değil, forvet arkası ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. Çok fazla gecikmeden işi bitirmek bize büyük bir avantaj sağlar" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Alman futbolcu Janik Haberer bugüne kadar toplamda 282 resmi maçta forma giydi. Rakip ağları 43 kez sarsan Haberer, ayrıca 28 de asist yaparak; toplamda 71 gole direkt olarak katkı sağlamış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal