Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz'e Sürpriz Teklif!

Beşiktaş'ta sezonluk 900 bin euro kazanan Dorukhan Toköz’ün sözleşmesi 2021’de bitiyor. Beşiktaş birçok kulübün takibindeki oyuncuyla masaya oturuyor.

17.09.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-09:56)

Beşiktaş'ta transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olan ve İtalya liginden sayısız teklif alan Dorukhan Toköz'e yeni bir sözleşme öneriliyor. İsmi daha çok transfer dedikodularına karışan milli futbolcuya önerilecek sözleşmeden sonra bu tür dedikoduların kesilmesi hedefleniyor.

Kısa sürede yakaladığı üst düzey performans ile milli takıma kadar yükselen başarılı oyuncunun talipleri çok.. İtalya ve İspanya liginden teklifler alan fakat siyah beyazlı yönetim tarafından değerlendirilmeyen transfer teklifleri reddedilmişti.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Beşiktaş genç oyuncusunu bedelsiz elden kaçırmamak için 4 yıllık yeni mukavele önerisinde bulundu. TRT Spor’un haberine göre; Siyah-Beyazlı yönetim, tekliflere rağmen, “Beşiktaş’tan ayrılmam” diyen Dorukhan’ın bu jestine karşılık hem mukavelesini yenilemek hem de zam yapmak niyetinde. 23 yaşındaki oyuncunun temsilcisiyle önümüzdeki günlerde detaylar hakkında görüşme yapılacağı da belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal