Beşiktaş'ta Deprem! Quaresma, Ülkesine Döndü!

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ederken Quaresma krizi henüz çözülmüş değil.. Yönetimden izin alan Quaresma ülkesine gitti.

12.07.2019-16:37 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-16:31) Beşiktaş'ta Deprem! Quaresma, Ülkesine Döndü!

Beşiktaş'ta Quaresma'nın belirsizliği yönetimin ve Abdullah Avcı'nın başını ağrıtıyor. Kamp döneminden önce kendisine kulüp bulması gerektiği söylenen Quaresma, başkan Fikret Orman ile bir toplantı gerçekleştirerek takım bulana kadar Beşiktaş ile idmanlara katılmak istediğini söylemişti. Bu talebi olumlu karşılayan Fikret Orman, Quaresma'nın takımla birlikte antrenman yapmasına izin vermişti..

Antrenmanlarda neşeli ve istekli haliyle Abdullah Avcı'nın gözüne giren Quaresma için başarılı teknik adam 'takımda kalsın' raporu vermişti..

Fakat bu olaydan sonra bugün flaş bir gelişme yaşandı.. Yarın kampın başlayacak olmasını bilmesine rağmen Portekizli yıldız ailevi sorunlarının olduğunu söyleyerek izin aldı ve Portekiz'e gittiği öğrenildi..

Quaresma'nın ne zaman döneceği henüz belli olmazken, yüksek ihtimalle yarın Riva'da başlayacak olan 1. kamp dönemini kaçıracak..

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal