Beşiktaş'ta Davide Santon Bitiyor!

Sağ bek görüşmelerinde milli futbolcu Nazım Sangare’yi Fenerbahçe’ye kaptıran Beşiktaş, Roma’nın yıldızı Davide Santon’nun transferi için mutlu sona çok yakın.

27.09.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 27.09.2020-17:52) Beşiktaş'ta Davide Santon Bitiyor!

Yeni sezon başlamadan Gökhan Gönül’ün yollanması ve Douglas Santos’un da kadro dışı kalmasının ardından siyah beyazlılarda sağ bek krizini ortaya çıkarmıştı. Bu mevki için ilk olarak Jeremain Lens’i sahaya süren fakat Hollandalı futbolcunun performansından hoşnut olan teknik kadro, sonrasında formayı Necip Uysal’a teslim etmişti. Sağ bek olarak oynadığı 2 karşılaşmada kulübüne 2 asistlik katkı sağlayan deneyimli futbolcu, kadro dışı kalmasının sonuncunda teknik adam Sergen Yalçın’ın direktifiyle sağ bek bölgesine takviye için girişimlere başladı. Uzun zamandır gündemde olan Nazım Sangare’nin Fenerbahçe’ye gitmesinin ardından yönetim, İtalya Serie A temsilcisi Roma’nın 29 yaşındaki futbolcusu Davide Santon için yaptığı toplantılarda mutlu sona çok yakın.

SANTON İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI

Roma’ya satın alma opsiyonlu kiralama formülünü sunan ve olumlu dönüş alan, ayrıca futbolcuyla da menajeri vasıtasıyla anlaşan Beşiktaş, Vincent Aboubakar’ın transferinin ardından 14’e yükselen yabancı futbolcu kontenjanını azaltıp, Santon’u yeni haftada transfer etmek istiyor. Yönetim; Douglas, Mirin, Lens ve Larin gibi futbolcuların en az 2’sini gönderip bir kontenjanı Santon’a, diğerini de yeni bir forvete harcamayı planlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal