Beşiktaş’ta Cenk Tosun Sonrası Bir İlk!

Beşiktaş’ta Mustafa Pektemek, Spor Toto Süper Lig’in ikinci devresinde siyah beyazlı formayla gol atan ilk Türk oyuncu oldu.

14.05.2018-10:44 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-10:42) Beşiktaş’ta Cenk Tosun Sonrası Bir İlk!

Siyah beyazlı ekipte Cenk Tosun’un Everton’a transferi sonrası Spor Toto Süper Lig’de atılan bütün goller yabancılar tarafından gelmişti. Mustafa Pektemek, Osmanlıspor karşılaşmasında attığı golle ligin ikinci devresinde Beşiktaş’ta gol atan ilk yerli oyuncu oldu.

Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u 3-2 mağlup etti mücadelede Mustafa Pektemek’in attığı golün ardından ilginç bir istatistik göze çarptı... Sezonun ilk yarısında hem ligde hem Avrupa’da fırtına gibi esen Cenk Tosun’un devre arası transfer döneminde Everton takımının yolunu tutmasının ardından ilk defa yerli bir futbolcu Beşiktaş’ta gol attı. Osmanlıspor maçının 44. dakikasında sakatlanan Tolgay Arslan’ın yerine oyuna giren Mustafa Pektemek, ikinci yarıda fileleri havalandırarak Beşiktaş forması ile Cenk Tosun’un ayrılmasından sonra ilk kez gol atan Türk oyuncu oldu.

1106 GÜN SONRA FİLELERİ HAVALANDIRDI

Osmanlıspor karşılaşmasında attığı golün Mustafa Pektemek açısından farklı bir önemi vardı. Zira Mustafa Pektemek, tam 1106 gün sonra Beşiktaş forması ile ligde fileleri havalandırdı. Beşiktaş formasıyla ligdeki son golünü Mayıs 2015’te Trabzonspor’a karşı kaydeden Pektemek, Süper Lig’deki son golünü ise Medipol Başakşehir formasıyla bir sene önce Gençlerbirliği’ne atmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal