Beşiktaş'ta Burak Yılmaz Liderlik Yapacak!

Barcelona’da Messi ve Juventus’ta Ronaldo’nun senelik maaşlarında indirim yapmayı kabul etmesine dikkat çeken yönetim, Burak’ın liderliğinde Türk futbolculardan fedakârlık bekleyecek.

09.04.2020-15:20 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-15:18) Beşiktaş'ta Burak Yılmaz Liderlik Yapacak!

Coronavirüs salgını sebebiyle bütün gelirleri kesilince içinde yaşandığı mali problemlerden dolayı Beşiktaş’ta maaş kesintisi görüşmelerinde sıra yerli oyunculara geldi. Siyah-beyazlı yönetim kısa zaman önce ücret indirimi önerisini ilk olarak yüksek senelik maaş alan yabancı futbolculara yaparken hayır cevabını almıştı.

Beşiktaş Yönetimi, yerli futbolcularla gerçekleşecek toplantılarda senelik net 2,5 milyon euro alan kaptan Burak Yılmaz’ı öne plana çıkartacak. Barcelona’da Messi, Juventus’ta Ronaldo gibi yıldız futbolcuların ücret indirimlerine liderlik yapmasının faydasını gören siyah-beyazlılar bu görevi takım kaptanı olan Burak Yılmaz’a verecek.

Öncelikle Burak olmakla birlikte yüksek senelik maaş alan yerli futbolculardan mevcut kontrat bedellerini aşağıya indirmek isteyen yönetimin bu konuda kararlı olduğu ifade edildi.

Kulübün toplam maaş bütçesinde yüzde 50 indirim sağlamayı planlayan siyah-beyazlı idarecilerin, “Burak Yılmaz ücretinde indirime giderse takımda birçok yerli ve yabancı oyuncuya örnek olacak. Bu zor dönemde kaptanlar öncü olursa takım içerisinde dayanışma daha fazla artar. Yerli futbolcuların indirime gitmesiyle yabancılar da yumuşama gösterecektir. Bu camia Burak Yılmaz’ı tekrar bağrına bastı. Kaptan da bu kampanyaya liderlik yapmalı” şeklinde konuştukları ortaya çıktı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal