Beşiktaş’ta Boateng Farkı!

Fanatik Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Orhan Yıldırım, Siyah beyazlıların Alanyaspor karşısındaki performansını değerlendirdi.

29.02.2020-15:42 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-15:39) Beşiktaş’ta Boateng Farkı!

Son iki maçında iyi oynamasına rağmen 5 puan kaybeden Sergen Yalçın’ın ekibi için dönüm maçıydı. Sahaya; ‘ya hep ya hiç’ düşüncesi ile çıkıldı. Ancak planlar tutmadı. Devreyi yenik kapatan Kartal, ikinci yarı üç puanı söküp aldı, zirve takibini sürdürdü. Erol Bulut’un takımı ise tüm enerjisini ilk yarıda harcayıp evinde boyun eğmek zorunda kaldı.

Sergen Yalçın, Boateng’i kulübede tutup, Lens ile Boyd’u sahaya sürdü. Bu sezon oynama şansı bulduğu maçlarda etkisiz kalan Boyd, 10 numara pozisyonunda görevlendirildi. Takımı bir eksik oynattı. Lens de ayak uydurunca, Alanyaspor rahatladı. Daha etkili başlayan Akdeniz temsilcisi, oyunu her iki yönde etkili oynadı. 37’de kaleci Karius ve savunmanın ortaklaşa hatasında Fernandes kafa ile golünü attı: 1-0. Anında karşı reaksiyon veren Kartal, Gökhan ile net golü kaçırdı. Golden sonra iki takım da daha kontrollü oynamaya başladı. Bu da pozisyon zenginliğine engel oldu.

Kartal, ikinci yarıya baskılı başladı. Savunmayı önde kurup rakibinin üstüne gitti. Baskı yiyen Alanya, kendi alanına sıkışıp kaldı. Atiba 51’de üst direğe takıldı. Atak oynanmasına rağmen çıkmayan gol, stres yarattı. Bu kez Boateng hamlesi geldi. Oyunun rengi tamamen değişti. 70’te Burak, takipçiliği ve tecrübesini birleştirip skora denge getirdi: 1-1.. Bu gol ile moral bulan Beşiktaş; hız kesmedi. 87’de verilen penaltıda kaptan Burak maçın sonucunu belirledi: 1-2..

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal