Beşiktaş’ta Beklenmeyen Ayrılık!

Eski futbolcu ve yorumcu Serkan Reçber, Beşiktaş Altyapı Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörlüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

07.08.2018-17:49 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-17:43) Beşiktaş’ta Beklenmeyen Ayrılık!
Beşiktaş Altyapı Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörü Serkan Reçber, siyah beyazlı ekipteki görevinden ayrıldığını duyurdu.

20 Haziran 2018’de Beşiktaş’taki görevine başlayan Serkan Reçber, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada,  ''Sevgili Beşiktaşlılar, ülkemizin en köklü kulübü Beşiktaş ailesinin bir üyesi olmanın haklı gururunu taşıyorum. Kısa bir süre önce başladığım görevimde bu camiaya hizmet edebilmek için elimden gelen tüm çabayı büyük bir keyifle gösterdim. Beşiktaşımızın geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi adına oluşturulan futbol altyapı çalışmalarının bir parçası oldum. Geçirdiğim kısa zamanda güzel işler yapmaya çalıştım. Büyük bir gururla yürüttüğüm görevimden bugün itibarıyla ayrılma kararı aldım. Başta başkanımız olmak üzere şimdiye dek bana destek veren yöneticilere, teknik kadroya, geleceğin futbolcu Kartallarına ve siz büyük Beşiktaş taraftarına teşekkürlerimi sunuyorum.'' ifadelerine yer verdi.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal