Beşiktaş'ta Beklenmedik Ayrılık!

Süper Lig'de devre arası transfer döneminde sona yaklaşılırken Beşiktaş'ta beklenmedik bir ayrılık gerçekleşiyor.

28.01.2021-18:45 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-18:45) Beşiktaş'ta Beklenmedik Ayrılık!

Kadrosunu devre arasında yapacağı transferlerle güçlendirerek Süper Lig'de liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmak isteyen Beşiktaş, TFF'nin belirlediği limit problemleri nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. 

22 yaşındaki genç golcüsünden istediği verimi bir türlü alamayan siyah beyazlılar Güven Yalçın ile yol ayrımına yaklaştı. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın birkaç karşılaşmada sonradan oyuna dahil ederek şans verdiği Güven, oyuna dahil olduğu karşılaşmalarda beklenen katkıyı veremedi. 

Hocasının gözünden düşen genç golcü uzunca bir süredir kadroya dahil olamıyor. Durum böyle olunca Beşiktaş Güven Yalçın'ın tecrübe kazanıp düzenli forma şansı bulabileceği bir takıma kiralanmak isteniyor.

Portekiz Ligi ekiplerinden Nacional de Maderia ile Güven Yalçın'ın kiralık transferi konusunda Beşiktaş yönetimi büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Başta Vincent Aboubakar ve Cyle Larin olmak üzere forvet hattının formda olması ve olası bir santrfor transferi nedeniyle alacağı süre daha da azalacak olan Güven'in de EURO2020 öncesi düzenli olarak forma giyeceği bir kulübe gitmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Güven Yalçın'ın kiralık olarak gitmeye sıcak baktığı transferde kulübü ile son detayların görüşülmesinin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal