Beşiktaş'ta 3 Futbolcunun Satılması Gündemde

Gelecek sezon için gelir sağlamak isteyen Beşiktaş'ta, Adem Ljajic, Enzo Roco ve Domagoj Vida'nın gönderilmesinin gündemde olduğu ifade edildi.

23.05.2020-12:15 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-12:23) Beşiktaş'ta 3 Futbolcunun Satılması Gündemde

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) sebebiyle liglerin askıya alınması dolayısıyla gelirleri de kesilen Beşiktaş'ın, mali açıdan zor bir zamandan geçtiği biliniyordu.

Fakat gelecek sezon için kadroya takviye de yapmayı planlayan siyah- beyazlılar, gelir kazanmak için bazı oyuncularını satış listesine koydu.

GELEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Teknik patron Sergen Yalçın'ın istekleri hususunda çalışmalara başlayan yönetim, Adem Ljajic, Enzo Roco ve Domagoj Vida'ya yapılacak teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Kara kartalın bu 3 oyuncudan gelir gelmesi halinde bu miktarı da yeni sezonun transfer hazırlıklarında ve ücret kaynağı olarak kullanması düşünülüyor.

ROCO BEKLENENİ VEREMEDİ

2018- 2019 sezonunun öncesinde Beşiktaş'ın yolunu tutan ve 3 senelik sözleşmeye imza atan Enzo Roco'nun ilk 2 sene 1.4 milyon euro olan ücreti, son sezonunda 1.5 milyon euro kazanacak.

Beşiktaş, şu zamana kadar sergilediği performansla istenileni veremeyen Şilili futbolcuyu satarak, hem bonservis ücreti kazanmak hem de maaş yükünü azaltmak istiyor. 

LJAJİC DE GİTMEYE HAZIR

Bu sezon öncesinde 6.5 milyon euro verilerek bonservisi alınan Adem Ljajic de satış listesine konuldu.

Siyah- beyazlılara bonuslarla beraber 3 milyon euro civarında maaş maliyeti olan Boşnak futbolcu, bu sezon sergilediği performansıyla hayal kırıklığı yarattı. İdare yapılacak resmi teklifleri beklerken Ljajic'in de ücret hususundan taviz verip yeni bir kariyere atılmaya olumlu baktığı aktarıldı. 

VİDA İÇİN TEKLİFLER İNCELENECEK

Beşiktaş'ta en fazla kazanan futbolcu olan Domagoj Vida, bonuslar dışında 3.3 milyon euro ücret kazanıyor. Hırvat oyuncuya indirim teklifiyle giden siyah- beyazlı idare, bu konuda da henüz kesin bir cevap alabilmiş değil.

İngiltere Premier Lig kulüpleri öncelikli olmak üzere pek çok isteyeni olduğu kaydedilen Vida için sezon bitiminde gelen teklifler incelenecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal