Beşiktaşlı Yıldız Trabzonspor Yolunda!

Okay Yokuşlu’nun Celta Vigo’ya transferinin ardından orta saha arayışlarını sürdüren Trabzonspor’a sürpriz bir isim önerildi.

26.07.2018-13:11 - (Son Güncelleme: 26.07.2018-13:27)
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor’a menajerler tarafından sürpriz bir oyuncunun önerildiği ortaya çıktı.

Bordo mavili ekibe, Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren ve bir türlü anlaşmaya sağlayamayan Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson önerisi geldi. Teknik direktör Ünal Karaman’ın Celta Vigo’ya transfer olan Okay Yokuşlu’nun ardından orta saha oyuncusu istediği ve Ogenyi Onazi’nin de kamp performansı sonrası yönetime bu isteğini tekrarladığı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın bu istediği doğrultusunda bordo mavili yönetim, Atiba’yı kadroya katmak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş’la sözleşmesi biten ve siyah beyazlı yönetimle gerçekleştirdiği görüşmeler sonucu anlaşma sağlayamayan tecrübeli futbolcuya, Ünal Karaman’ın da olumlu baktığı belirtildi. 35 yaşındaki Kanadalı oyuncunun istediği yıllık ücret konusunda araştırmalara başlayan Karadeniz ekibinin idarecileri, önümüzdeki günlerde başarılı futbolcuyla masaya oturacak.

Beşiktaş’ın kendisine önerdiği bir yıllık sözleşme ve senelik 750 bin euroyu kabul etmeyen Atiba’nın yıllık 1.2 milyon Euro (6.7 milyon TL) istediği, bordo mavili yönetimin de tecrübeli oyuncu için 1 milyon euro (5.6 milyon TL) civarında bir rakam önereceği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon siyah beyazlı formayla toplam 34 karşılaşmaya çıkan deneyimli orta saha, 2 kez gol sevinci yaşarken 2 de asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal