Beşiktaş'lı Yıldız Futbolcu Kadroya Alınmadı

Futbol sezonuna istediği gibi atak yaparak başlamayan Beşiktaş'ta Pepe ve Tolgay krizinin ardından şimdi de Adriano krizi baş gösterdi.

24.11.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-11:52) Beşiktaş'lı Yıldız Futbolcu Kadroya Alınmadı

Futbol sezonuna istediği gibi atak yaparak başlamayan Beşiktaş'ta Pepe ve Tolgay krizinin ardından şimdi de Adriano krizi baş gösterdi. Kartal’da, Sivasspor maçı öncesi Tolgay Arslan krizi yaşanmıştı. Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF’ye başvuran ve euro üzerinden olan sözleşmesinin TL’ye çevrilmesini red eden Tolgay Arslan, Başakşehir maçının devre arasında yemek yediği için yönetimin sabrını taşırmış ve süresiz olarak kadro dışı kalmıştı.

Bu olaydan hemen sonra Pepe’nin sezon başında yine geciken maaşı için TFF’ye başvuruda bulunduğu ve parasını aldığı tespit edilmişti. Tolgay ve Pepe’nin ardından bir kriz de Adriano çıkardı.

Beşiktaş’ta Ankaragücü maçının kadrosu dün öğle saatlerinde resmi siteden açıklanırken Brezilyalı sol bekin 18 kişilik listede olmaması herkesi şoke etti. Hafta boyunca takımla beraber çalışan ve oldukça formda görünen yıldız futbolcu Adriano’nun antrenmanlardan sonra birdenbire ağrılarından şikayetçi olduğu bildirildi. Yıldız topçu Adriano’nun, Teknik Direktör Şenol Güneş’in tepkisini çektiği ve kadroya alınmayarak, İstanbul’da bırakıldığı konuşulanlar arasında...

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal