Beşiktaşlı Vida'ya Dev Teklif! Gerçekleşirse Rekor Olur

Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Vida'ya teklifler gelmeye devam ediyor. Son olarak Arsenal ile adı geçen Vida için İngiliz ekibin 25 milyon poundu gözden çıkardığı iddia edildi. Transfer olursa Beşiktaş, 24 milyon euroya sattığı Cenk'in rekorunu da kırmış olacak.

04.08.2018-11:16 - (Son Güncelleme: 04.08.2018-11:19)

İngiltere Premier Lig'in en önemli takımlarından olan Arsenal, Beşiktaş'ın yıldızı Vida'yı kıskaca aldı. Teknik Direktör Unai Emery, özellikle hazırlık karşılaşmalarında savunmada meydana gelen aksamalardan sebeple bu bölgeye önemli bir ismi transfer etmek istiyor. Dünya Kupası'nda Hırvatistan formasıyla final oynayan Beşiktaş'ın yıldız savunmacısı Domagoj Vida'nın transfer edilmesini isteyen Emery, yönetimden bir an önce bu transferin bitmesini istedi .

KOSCIELNY UZUN SÜRE YOK

Özelikle defansın en önemli ismi olarak bilinen Koscielny'nin aşil tendonundan sakatlanması ve Aralık ayından önce sahalara dönemeyecek olması sebebiyle önceliği defans takviyesine yönelten Arsenal, Vida için 25 milyon Pound'u gözden çıkardı. Fakat Arsenal'ın bu transfer için öncelikle Welbeck veya Mustafi'yle yollarını ayırması lazım. Transfer döneminde 70 milyon pound'un üstünde harcama yapan İngiliz takımı, bu futbolculardan birini veya ikisini birden satarak, transfer bütçesi açmanın hesaplarını yapıyor.

BU HAFTA TEKLİF YAPILACAK

İngiliz takımından Beşiktaş yönetimine şimdilik bir teklif gelmezken, Arsenal yönetimi transfer için alternatif teklifler vermeye hazırlanıyor. 25 milyon pound tutarında teklif yapmaya hazırlanan Londra takımı, bu transfer için takas teklifi de getirecek. Özellikle kadroda istenmeyen Ospina, Mustafi, Welbeck ve Lucas Perez'i elden çıkarmak için uğraşan Arsenal, bu oyunculardan birini takasta kullanmak istiyor.

CENK TOSUN'UN REKORUNU KIRACAK

Transferin olması durumunda Beşiktaş, 24 milyon euroya Everton'a sattığı Cenk Tosun'un rekorunu da kırmış olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal