Beşiktaşlı Eski Yıldız Takıma Dönmeyi İstiyor

Beşiktaş'ta transferde eski defterler açıldı. Siyah-beyazlıların eski oyuncusu Manuel Fernandes, Beşiktaşlı yöneticilere takıma geri dönmek istediğini söyledi.

11.06.2018-17:02 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-16:49) Beşiktaşlı Eski Yıldız Takıma Dönmeyi İstiyor

2011-2014 sezonları içinde Beşiktaş forması terleten Manuel Fernandes, eski takımına geri gelmek için adeta deliriyor.

Siyah-Beyazlı kulübe haber yollayan ve her koşulu kabul edeceğini açıklayan Portekizli oyuncunun futbolu Siyah-beyazlı forma ile bırakmak istediğini söylediği öğrenildi.

UNUTAMIYORUM

Siyah-beyazlı bazı idarecilerle görüşen Portekizli oyuncu, Beşiktaş'taki günlerini unutamadığını, yeni statta taraftarın karşısına çıkmayı çok arzuladığını söyledi.

Fernandes'in paranın problem olmadığını, gel denmesi durumunda vakit kaybetmeden İstanbul'a geleceğini belirttiği öğrenildi.

MAÇ BAŞI TEKLİF YAPILACAK

Manuel Fernandes'in bu derece arzulu olmasına rağmen Beşiktaş yönetimi kontrolü elden bırakmıyor. İlk olarak teknik direktör Şenol Güneş'in raporuna bakmak isteyen siyah-beyazlı yöneticiler başkan Fikret Orman'ın vereceği son talimatla da harekete geçecek veya Manuel defterini tamamen kapatacak.

Transferin yapılma kararı alınması durumunda ise şu anda bonservisi elinde bulunan 32 yaşındaki 10 numaraya garanti para verilemeyecek, karşılaşma başı teklifi yapılacak.

OLAYLI BİR ŞEKİLDE AYRILMIŞTI

3 yıl Beşiktaş forması terleten Portekizli yıldız, Kasımpaşa karşılaşmasında bir taraftarın saldırısına uğramış, bu olayın sonrasında siyah-beyazlı ekiple bağlarını koparmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal