Beşiktaş-Kayserispor Maçı Kayseri’de Mi Oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Vodafone Park’ta oynanması gereken Beşiktaş-Kayserispor karşılaşmasının Kayseri'ye alınma ihtimali artıyor.

25.09.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-15:52) Beşiktaş-Kayserispor Maçı Kayseri’de Mi Oynanacak?

Vodafone Park zemininde bakım çalışmalarının başladığı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın hem federasyon hem de Kayserispor'a bu durumla ilgili başvuruda bulunduğu belirtildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Bedir, İstanbul'da oynanması gereken Beşiktaş karşılaşmasının Kayseri'de oynanma ihtimalinin doğduğunu söyleyerek, "Beşiktaş  müsabakasının Kayseri'de oynanması ihtimali az değil, hatta %51'in üzerinde bir ihtimal. Sanıyorum ki bu konu gün içinde netleşir. Biz de bu konu hakkında 'Tamam' dedik. Bu isteğe olumlu yanıt vermemizdeki en önemli sebep, son karşılaşmamızda 2-0 mağlup olmamıza karşın taraftarlarımızın takımlarına ciddi bir biçimde sahip çıkması oldu. Karşılaşmanın Kayseri'de oynanması halinde daha dolu tribünlerde Beşiktaş ile baş edebileceğimizi düşünüyoruz. Deplasmanda oynansa da takımımız alışkın, oradan da puan veya puanlarla dönebilecek güçtedir" şeklinde konuştu.

Beşiktaş tarafında ise bu konuda dün oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulunmuştu. Güneş özetle; "Sahamız düzelir mi bilmiyorum, bu konuda pek çok soru soruluyor. Cumartesi gününe dek zemin düzelmezse Kayseri'ye gideriz. Nasıl bir gelişme var bilmiyoruz, Başkan biliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Üç Deplasman Arka Arkaya

Süper Lig’in 7. haftasındaki Beşiktaş-Kayserispor maçının Kayseri'ye alınması durumunda siyah beyazlı takım art arda 3 deplasman maçına çıkacak. Kayseri'den sonra 8. haftada Atiker Konyaspor (değişmezse) ve 9. haftada Göztepe müsabakaları fikstüre göre deplasmanda görünüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal