Beşiktaş'ın Yeni Sezon Forma Tanıtımında Youtube Fenomeni Reynmen Sahne Alacak!

Beşiktaş'ın yeni sezon forma tanıtımında sürpriz bir isim yer alacak.. Hazırlanan videoda Youtube fenomeni Reynmen yer alacak..

13.07.2019-16:53 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-16:43) Beşiktaş'ın Yeni Sezon Forma Tanıtımında Youtube Fenomeni Reynmen Sahne Alacak!

Beşiktaş yeni sezon formalarının tanıtımını yapmaya hazırlanıyor.. Edindiğimiz bilgiye göre forma lansmanı 17 Temmuz Çarşamba günü yapılacak..

Siyah beyazlı yönetim, tanıtım videosunda sürpriz bir isme yer vermeyi planlıyor.. Geçtiğimiz dönemler yapılan #ComeToBesiktas etiketli video tüm dünyada yankı uyandırırken bu kez de farklı bir konsept sahne alacak.. 

Edindiğimiz bilgiye göre; yeni sezon forma tanıtım videosunda Youtube fenomeni ve şarkıcı Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'a yer verilecek.. Reynmen'in Instagram ve Youtube hesaplarında 10 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Sosyal medya'nın günümüzdeki önemini dikkate alan ve buna göre hareket eden Beşiktaş iletişim departmanı yine ses getirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor...

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları, 18 Temmuz Perşembe günü ise satışa sunulacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal