Beşiktaş'ın Yeni Hedefi Bosna Hersekli Yıldız!

Spor Toto Süper Lig’i 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde taraftarını mutlu etmek için harekete geçmiş durumda. Siyah beyazlıların hedefinde Bosna Hersek Milli Takımı’nın yıldızı bulunuyor.

24.05.2018-09:56 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-09:55) Beşiktaş'ın Yeni Hedefi Bosna Hersekli Yıldız!

Beşiktaş yönetimi, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de yaşanan hayal kırıklığını telafi etmek adına transferde elini çabuk tutmak istiyor.

Siyah beyazlı transfer komitesi, Bosna Hersek Ligi ekiplerinden Sarajevo’da forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Elvis Saric’i transfer listesine aldı. Scout ekibinin Boşnak oyuncuyu izlemek için Bosna Hersek ile Karadağ arasında oynanacak karşılaşmayı tribünden takip edeceği ve yönetime sunacağı raporun ardından Saric’le ilgili girişimlerin başlayacağı öğrenildi.

Sezon sonunda kulübü ile olan kontratı biten 27 yaşındaki Saric bu sezon Bosna Hersek Ligi’nde forma giydiği karşılaşmalarda 5 kez ağları sarstı ve 6 da asist kaydetti.

Profesyonel futbol kariyerine Hırvatistan’ın Lucko takımında başlayan Elvis, kariyeri boyunca oynadığı 170 resmi karşılaşmada 23 gol ve 14 asistlik bir performans ortaya koydu. Ocak ayından beri Bosna Hersek’in oynadığı son 4 hazırlık karşılaşmasında da forma giyen Saric, yükselen form grafiğiyle dikkat çekiyor.

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal