Beşiktaş'ın Penaltıları Verilmedi Mi?

Beşiktaşlı oyuncular, maçın 14. dakikasında Serdar Aziz'in Vida'ya yaptığı hareketin penaltı olduğunu düşünerek hakem Cüneyt Çakır'a itiraz ettiler.

23.12.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 23.12.2019-09:23) Beşiktaş'ın Penaltıları Verilmedi Mi?

Fenerbahçe'le Beşiktaş'ın arasında gerçekleşen karşılaşmanın 14. dakikasında siyah beyazlı oyuncular penaltı bekledi. Beşiktaş'ın korner kullandığı esnada ön direğe doğru koşan Vida'ya arkadan temasta bulunduğu söylenen Serdar Aziz'in bu yaptığının penaltı olduğu fakat hakem Cüneyt Çakır'ın pozisyonu "es geçtiği" söylendi.

Atağın sonrasında Cüneyt Çakır'a itirazlarda bulunan siyah beyazlı oyuncuların , bu itirazların doğru olmadığı ve VAR sistemide Çakır'a herhangi bir uyarı yapmadı.

Maçın 49. dakikasında da benzer bir hareket yaşandı ve Vida, Serdar Aziz'le girdiği bire bir mücadelede yerde kalarak "penaltı" bekledi. Hakem"oralı" olmadı ve VAR'dan hiç bir uyarıda bulunulmadı.

Vida'ya yapılan iki pozisyonunu değerlendiren Nihat Kahveci ise, "Vida'ya bugün penaltı çalınmıyor mu?" söyleminde bulundu.

Rıdvan Dilmen: "Cüneyt Çakır idare ediyor, yönetmiyor. İkinci gol faul var mı yok mu Fenerbahçeli gözlüğümü çıkarıp baktım yok faul. VAR'dan da bir uyarı gelmedi. Öyle birkaç hata yaptı ki skor değişti. Görmedi, penaltı ile skor değişti. Korneri aut verdi, döndü gol oldu."

Erman Toroğlu: "Penaltıda biz takıldık. Beşiktaşlı oyuncunun iki el açık hamle yapması yanlış. Top geliyor mu, gelmiyor... Hakem pozisyona yakın. Tribünde 5-6 yaşında çocuk gördü. Zor pozisyon, VAR işte bunun için var. Rebocho'nun yüzüne zoom yapıldığında zaten anladık durumu."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal