Beşiktaş'ın Gündeminde Papis Cisse Var

Devre arasında teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş’ta sürpriz bir isim gündeme geldi.

14.01.2020-11:31 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-11:29) Beşiktaş'ın Gündeminde Papis Cisse Var

Devre arasında teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş’ta sürpriz bir isim gündeme geldi.

Malatyaspor’dan Guilherme ile anlaşan siyah beyazlılar şimdi de Süper Lig’den tanıdık bir golcü için girişimlere başlandığı öğrenildi.

Ligin ilk yarısında Aytemiz Alanyaspor'da bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Papiss Cisse için Beşiktaş'a öneride bulunuldu.

34 yaşındaki yıldız golcünün menajerinin siyah-beyazlı kulüp ile iletişime geçerek gelecek sezon için oyuncunun transferinde yardımcı olabileceğini ifade ettiği bildirildi.

Bu arada Cisse’nin son verdiği röportajdaki, "Alanya'dan ayrılmak gibi bir niyetim yok" şeklindeki sözlerini yalanladığı ve "Yeni maceralara açığım" belirtildi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut kısa bir zaman önce "Cisse için bize teklif gelmedi. Gelse de transferine onay vermem çünkü bir hedefimiz var o hedefe ulaşmak için bize lazım" ifadelerinde bulunurken, başkan Hasan Çavuşoğlu ise "Cisse ile sık sık konuşuyoruz. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Onun birinci olasılığı ailesinin yanına dönmek. O zamana kadar daha çok var. Onunla alakalı bir sıkıntı yok. Ama kendisinin ilk arzusu ülkesine, ailesinin yanına dönmek. Zamanla gelişen olaylar olursa yine oturur konuşuruz. Onda da değerlendirmemizi yaparız hep beraber" açıklamalarında bulunmuştu.

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal