Beşiktaş'ın Gündeminde Olan Umut Meraş'tan Açıklamalar!

Fransa ekibi Le Havre'ye transfer olan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Umut Meraş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı..

16.09.2019-15:00 - (Son Güncelleme: 16.09.2019-14:57)

Sezon başında Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın gündemine gelen ancak Bursaspor'dan Fransa Ligue 2 ekibi Le Havre'ye transfer olan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Umut Meraş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı..

"KENDİMİ GELİŞTİRMEK İÇİN FRANSA'YA GİTTİM"

"Ülkemizi yurt dışında temsil etmek çok büyük gurur. Türkiye'den önemli kulüplerden teklifler olmasına rağmen kendimi geliştirmek için böyle bir tercih yaptım. İyi olduğunu da düşünüyorum. 1.5 aydır oradayım çok farklı ve güzel bir arkadaşlık ortamı var. Alıştım sayılır. İlk maçımızı da 3-0 kazandık. Ben mücadeleci bir insanım. Her zaman böyleyim. Yine bir mücadeleye çıktım. İnşallah herşey benim için iyi olacak."

"İNGİLTERE LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYORUM"

"İngiltere'de oynamak istiyorum. Çünkü Fransa'ya çok yakın. Deniz yolu ile 3.5-4 saat. Tekne bakmaya başladım zaten (Gülüyor) şaka bir yana, kendimi geliştirip İngiltere Premier Lig'de oynamak istiyorum. İnşallah ülkemizi ve bayrağımızı oralarda da temsil ederim. Cenk abi gibi, Çağlar Söyüncü gibi... Le Havre benim için bir başlangıç."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal