Beşiktaş'ın Gündeminde Olan Andre Schürrle'den Transfer Açıklaması!

Beşiktaş'ın kanat transferi için düşündüğü öncelikli isimlerden biri olan Andre Schürrle, transferi için açıklamalarda bulundu.

18.07.2019-15:03 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-14:57) Beşiktaş'ın Gündeminde Olan Andre Schürrle'den Transfer Açıklaması!

Tyler Boyd transferi ile birlikte kanat rotasyonunu genişleten Beşiktaş bu bölgeye bir transfer daha yapmak istiyor. Önümüzdeki sezon oyunu kanatlardan kurmak isteyen Abdullah Avcı bu bölgeye en az 1 tane daha transfer istediği öğrenildi. Lens'in ve Quaresma'nın performansından memnun kalan tecrübeli teknik adam, Tyler Boyd'un da takıma katılmasıyla moral buldu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yaptığı görüşme sonrası Quaresma'nın önümüzdeki sezon takımda kalması için onay veren Abdullah Avcı, kanat transferi için bir oyuncuyu daha istiyor.

Transferiyle ilgili açıklamarda bulunan Schürrle

"Zaman zaman transferimle ilgili bazı görüşmeler oluyor. Ancak ciddi bir şekilde değerlendirebileceğimiz hiçbir somut teklif gelmedi. Böyle bir durumda en önemli şey sabırlı olmak. Gelen her teklifi dikkatli bir şekilde değerlendireceğim. Tüm dünyayı dolaşmaya hazır değilim ve bu yüzden de doğru teklifi bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal