Beşiktaş'ın Eski Oyuncusu Pepe'den Porto Maçı İtirafları

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pepe, ülke basınına açıklamlarda bulundu ve Beşiktaş'ta Porto'ya karşı yaptığı karşılaşmayı anlattı.

02.04.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-17:51) Beşiktaş'ın Eski Oyuncusu Pepe'den Porto Maçı İtirafları
Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pepe, ülke basınına açıklamlarda bulundu ve Beşiktaş'ta Porto'ya karşı yaptığı karşılaşmayı anlattı.

'KİŞİLİĞİMİ BELİRLEYEN KULÜP BURASI'

"Porto benim kendimi tanımladığım kulüp. Geri döndüğüm için çok mutluyum, sevdiğim kulüpteyim. Buradaki insanları, taraftarları seviyorum. Benim kişiliğimi belirleyen kulüp burası, bu şehir, bu bölge."

'PORTO'YA KARŞI OYNAMAK ZORDU'

Beşiktaş forması giyerken Porto'ya karşı oynadığımız maç benim için zordu. Bu kulüp bana her şeyi vermişti, Avrupa kapılarını açmıştı ve Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmak çok zor oldu ancak sözleşmemin olduğu kulübüme bağlılığımı kabul ettim ve saygı duydum.

'MAREGA ÇOK GÜÇLÜ VE HIZLI'

"Rakiplerimi çalışırım, analiz ederim. Mesela Porto'ya karşı oynarken Marega'yı incelemiştim, çok güçlü ve hızlı. Marega'ya derinlik vermemeye çalıştım. Omuz omuza mücadeleye girdik ve o düştü. Porto'ya geri döndüğümde Marega, benimle omuz omuza mücadeleye girmek istemedi."

'İÇİMDE BİR ATEŞ VAR'
Gün gün çalışmaya devam ediyorum. Yapmam gereken şeyleri, sorumlulullarımı disiplinle yerine getiriyorum. Hala oynayacak yıllarım var. İçimde bir ateş var, hırslıyım.

'HAYALİMİZ SAHAYA DÖNMEK'

"Porto ile şampiyonluk yaşamak benim hayalim. Bunu başarmaya yakındık ancak Koronavirüs salgını ortaya çıktı. Bizim hayalimiz sahaya geri dönmek ve şampiyonluğu hep birlikte kutlamak. Stadyumda taraftarlarımızla kutlama yapmanın hayalini kuruyoruz."

'SERT BİR TEKNİK ADAM'
"Umarım teknik direktörümüz Sergio Conceiçao uzun yıllar Porto'da görevine devam eder ve 5. yıldızı takmamıza yardım eder. O sıradışı bir teknik direktör. Biraz sert bir teknik adam olabilir ama bu gözardı edilebilir bir şey. Oyuncularla iletişimi harika."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal