Beşiktaş-Fenerbahçe Maç Özeti! Olaylı Maçta Kazanan Yok

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadele 2-2'lik skorla berabere bitti.

02.03.2018-10:12 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-10:31) Beşiktaş-Fenerbahçe Maç Özeti! Olaylı Maçta Kazanan Yok

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı.

FENERBAHÇE İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADI

Hafta sonu gerçekleşen derbide Fenerbahçe'yi evinde 3-1 mağlup eden Beşiktaş, karşılaşmaya iyi başlayan ekip oldu. 4 gün evvelki dev derbinin tersine bu defa Beşiktaş ilk golü buldu.

Siyah-beyazlı takım henüz 14. dakikada İspanyol futbolcu Alvaro Negredo ile 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Beşiktaş'ın bu golüne yanıt vermekte gecikmeyen Fenerbahçe, İspanyol forveti Soldado'nun attığı golle skora denge getirdi.

39 ve 44. dakikalarda sinirlerine hakim olamayan Alper Potuk kırmızı kart görerek sahayı terketmek zorunda kaldı. Dakikalar 45'i gösterdiğinde Şener Özbayraklı, Mehmet Ekici'nin mükemmel ara pasını boş geçmedi ve Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi. İlk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İKİNCİ DEVRE ORTALIK SAVAŞ ALANNINA DÖNDÜ

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, ikinci devreye Babel ve Quaresma'yı sahaya sürerek başladı. Oyuna girmesinden 6 dakika sonra, Josef'le girdiği mücadele neticesinde tartışma yaşadı ve sinirlerine hakim olamayarak rakibine vurdu. Bu hareketinden sonra Quaresma, Fırat Aydınus tarafından doğrudan kırmızı kart gördü. Yediği kırmızı kart sonrasında çılgına dönen Quaresma Josef'in üzerine yürümek istedi fakat arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalıştı.

Karşılaşmanın 76. dakikasında Volkan Demirel'de kırmızı kart gören oyuncular kervanına katıldı. Abartılı gol sevinci ile sarı kart gören Volkan, başka bir pozisyonda Fırat Aydınus'a yaptığı şiddetli itirazlar sonucunda ikinci sarı kartı görerek takımını yalnız bıraktı.

BEŞİKTAŞ TALİSCA İLE 2.GOLÜ BULDU

Beşiktaş'ta Sambacı Talisca, 82. dakikada karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydetti ve böylece maç 2-2 sona erdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal