Beşiktaş-Fenerbahçe Karşılaşmasında Ortalık Savaş Alanına Döndü!

Beşiktaş evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Sahada futboldan ziyade, daha çok savaş filminden sahneleri andıran görüntüler vardı.

02.03.2018-10:47 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-11:28) Beşiktaş-Fenerbahçe Karşılaşmasında Ortalık Savaş Alanına Döndü!

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Beşiktaş evinde Fenerbahçeyi ağırladı. Mücadelede futboldan ziyade adeta savaş filminden sahneler vardı.

Maçın 44. dakikasında sinirlerine hakim olamayan Alper Potuk'un rakibini itmesi ile ortam bir anda gerildi. Hakem Fırat Aydunus, bu hareketinden dolayı genç oyuncuyu kırmızı kart ile cezalandırdı.

İKİNCİ DEVREDE ORTALIK SAVAŞ ALANNINA DÖNDÜ

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, ikinci devreye Babel ve Quaresma'yı oyuna sokarak gol bulmak istedi. Oyuna girmesinden 6 dakika sonra, Josef'le girdiği mücadele neticesinde tartışma yaşayan ve sinirlerine hakim olamayarak rakibine vuran Quaresme Fırat Aydunus tarafından oyundan atıldı. Yediği kırmızı kart sonrasında adeta çılgına dönen Quaresma Josef'in üzerine yürümek istedi fakat arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Bir türlü sakinleşemeyen Quaresma, aynı dakikalarda Mehmet Ekici'ye de yumruk attı. Mehmet Ekici yüzüne aldığı darbe sonrasında hakeme şiddetli itirazda bulundu fakat Ekici itirazdan dolayı sarı kart ile cezalandırıldı.

KAPTAN GEMİSİNİ YALNIZ BIRAKTI

Fenerbahçe'nin attığı ilk golde kalesinden çıkıp rakip sahaya kadar koşa koşa gelen Volkan Demirel abartılı gol sevincinin bedelini sarı kart ile ödedi. Daha sonra maçtaki her olaya dahil olan Kaptan Volkan Demirel, karşılaşmanın 76. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören oyuncular kervanına katıldı. Quaresma'nın atıldığı pozisyonda kalesinden çıkıp gelen ve olaya müdahale etmek isteyen Volkan, Aykut Kocaman'ın yanına kadar gelmesini de takmayarak kırmızı kartı resmen görmek istedi.

Ziraat Türkiye Kupası rövanş mücadelesi 17 Mart'ta Kadıköy'de oynanacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal