Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Öncesinde Aykut Kocaman Ve Şenol Güneş'ten Açıklama Geldi!

Aykut Kocaman ve Şenol Güneş, Pazar günü oynanacak olan derbi mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

24.02.2018-12:42 - (Son Güncelleme: 24.02.2018-12:43) Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Öncesinde Aykut Kocaman Ve Şenol Güneş'ten Açıklama Geldi!

Süper Lig'in 23. haftası, zirve yarışında kaderi belirleyecek Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine sahne olacak. Derbi mücadelesi öncesinde ise teknik patronlar bazı açıklamalarda bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DERBİ YORUMU! "TEK ÇARE KAZANMAK"

Tecrübeli teknik patron Şenol Güneş derbi öncesi "Artık bahane yok. Şampiyonluk mücadelesi adına kesinlikle kazanmamız gerekiyor." diyerek maçın önemine bir kez daha dikkat çekti. Oyuncular da Ümraniye'de bulunan tesislerde taktik toplantısından sonra Şenol Güneş'e galibiyet sözü verdi.

AYKUT KOCAMAN'IN YORUMU

Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü Aykut Kocaman ise, "Başakşehir'den alınan 3 puan, fikstürün dönüşü bağlamında pek çok avantaj sağladığı gibi futbolcuların kendine güven tazelemesi konusunda yardımcı oldu. Pazar günkü mücadelenin en büyük kazanımı, alınacak kritik 3 puandan fazla olacak. Beşiktaş'tan alınacak 3 puan kağıt üzerinde 3 puan olur, ama hissedilen 10 puan olur." şeklinde ilginç bir yorumda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal