Beşiktaş’a Yıldız Oyuncunun Menajerinden Müjde!

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon için transfer listesinde yer alan Porto’nun yıldızı Yacine Brahimi’nin menajeri Moussa Sissoko oyuncusunun transferi konusuna ilişkin açıklamalar yaptı.

13.04.2018-09:04 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-08:45) Beşiktaş’a Yıldız Oyuncunun Menajerinden Müjde!

Sissoko, Cezayirli orta saha oyuncusu hakkında "Oyuncumun Türkiye'yi bir seçenek olarak görmediği haberleri gerçeği yansıtmıyor.Ne ben, ne de kendisi böyle bir açıklamada bulunmadık. Brahimi'nin Türkiye'ye gitme ihtimali olabilir" şeklinde konuştu.

8 Şub 1990 Fransa doğumlu yıldız oyuncu kariyeri boyunca Fransa’nın Rennes, Clermont ekiplerinin formasını terlettikten sonra ilk yurt dışı deneyimini İspanya’da yaşadı. İspanya’nın Granada takımında  gösterdiği başarılı performansın ardından Porto'nun yolunu tuttu. Portekiz temsilcisinde 4 yıldır forma giyen 28 yaşındaki Brahimi, golcü kimliğiyle de ön plana çıkıyor. Orta alanın her bölgesinde oynayabilen Cezayirli oyuncu, bu sezon forma giydiği 40 karşılaşmada 11 gol kaydederken 7 asistle de takımına katkı sağladı.

2014-2015 sezonundan beri Porto formasını giyen Brahimi, 11 golle Portekiz ekibindeki en skorer ikinci yılını geçiriyor. Yıldız isim bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında Beşiktaş'a karşı da rakip olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal