Beşiktaş'a Yeni Sponsor

Beşiktaş Basketbol Takımı’na isim sponsoru geldi. Siyah-beyazlı ekip, bundan böyle 1.5 yıl boyunca Icrypex Beşiktaş olarak mücadele edecek.

22.01.2021-15:39 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-16:35) Beşiktaş'a Yeni Sponsor

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve sonrasında yeni bir yapılanmaya giderek iyi bir hava yakalayan siyah-beyazlılar, yeni bir borsa sistemi olan Icrypex’le anlaşmaya vardı. Beşiktaş, 1.5 yıllık sözleşme karşılığında bu anlaşmadan toplamda 1 milyon 300 bin Dolar alacak. Bu sezon sonuna kadar 400 bin Dolar'ı kasasına koyacak olan siyah-beyazlılar, önümüzdeki sezon ise 900 bin Dolar elde edecek. Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısına Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Mesut Urgancılar, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Icrypex Üst Yöneticisi Gökalp İçer ve Icrypex Genel Müdürü Ezgi İçer katıldı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, anlaşma sırasında yaptığı açıklamalarda ; 

' Gelir kaybı yaşanan bir süreçte sponsorun önemi ortada. Beşiktaş Basketbol Takımımız'ın bugünden itibaren sponsorluğunu üstlenen, bundan sonra partnerimiz olan Icrypex’e teşekkür ediyorum. Beşiktaş olarak sponsorlarımızın bize verdiği katkıya özen gösterdiğimizi vurgulamak istiyorum. Basketbol takımımızın bu sene ayrı bir vizyon ve sistemle yürüdüğünü ve başarılı olduğunu görmekteyiz. Genç çocuklarımızı Türk basketboluna kazandırmanın gururunu ve keyfini yaşıyoruz. En son maçımızda Türkiye’de basketbolun önemli takımlarından olan rakibimiz Fenerbahçe'yi yenmemiz projemizin başarılı olduğunu göstermiştir. Anlaşma süresince bu sezon sonuna kadar 3 milyon TL civarı bir miktar, önümüzdeki sene ise 450 bin Dolar ve 450 bin Dolara denk gelen TL olarak toplamda 900 bin dolar gelir bekliyoruz. Bu gelire ihtiyacımız vardı. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal