Beşiktaş'a Walace'den Müjdeli Haber Geldi! Kulüpten Ayrılıyor!

Beşiktaş'ın Hannover'de forma giyen orta saha oyuncusu Walace ile ilgilendiği ortaya çıktıktan sonra Hannover kulübü resmi sitesinden bu bilgiyi doğruladı.

22.07.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-16:10) Beşiktaş'a Walace'den Müjdeli Haber Geldi! Kulüpten Ayrılıyor!

Transfer döneminde henüz hareketlilik yaşamayan Beşiktaş'ta yeni bir iddia ortaya atıldı.

Alman basınında yer alan habere göre Beşiktaş, Hannover'de forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Walace ile ilgileniyor.

Walace ile İspanya ve Rusya'dan da teklifler var. Hannover ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Walace, 6 milyon euro bonservis ile Hannover'e transfer olmuştu.

Hannover Kulübünün Açıklaması

"Transfer için görüşmelere hazırız. Ancak oyuncunun başka bir kulübe gitmesi için istediğimiz şartların sağlanması gerekiyor. Eğer bu olmazsa Walace, önümüzdeki sezon da bizimle birlikte olacak." ifadelerini kullandı. Yıldız ismin kulübüyle 2022 yazına dek sözleşmesi bulunuyor.

Walace Kimdir?

24 yaşındaki Walace, Brezilyalı ve orta saha mevkinde forma giyiyor. 2018 yılında Hamburg'dan, Hannover'e 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Walace, geçtiğimiz sezon Hannover formasıyla 28 maçta 1 gol attı ve 1 asist yaptı. Hannover'in güncel transfermarkt piyasa değeri ise 8.5 milyon euro olarak gösterildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal