Beşiktaş’a Vagner Love’dan Büyük Şok! Fikret Orman Küplere Bindi!

Geride kalan sezonun devre arasında Beşiktaş’ın kadrosuna katılan Vagner Love, alacaklarının ödenmemesi sebebiyle siyah beyazlı kulüp için icra takibi başlattı.

09.06.2018-12:01 - (Son Güncelleme: 09.06.2018-12:00) Beşiktaş’a Vagner Love’dan Büyük Şok! Fikret Orman Küplere Bindi!

Aytemiz Alanyaspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından devre arası transfer sezonunda Beşiktaş’ın yolunu tutan Vagner Love, siyah beyazlı formayla oynadığı karşılaşmalarda beklentilerin altında kalan performansıyla hayal kırıklığı yaratırken, takımına büyük bir şok yaşattı.

Siyah beyazlı ekiple 2 yıllık kontratı olan ve yıllık 2 milyon euro alan Vagner Love, 2 aylık alacağının ödenmemesinden dolayı avukatı aracılığıyla icra takibi başlattı.

Daha önce alacaklarının ödenmemesi halinde FIFA'ya gidebileceğini ifade eden Love, 2 aylık gecikme sonrası önce TFF ardından da FIFA'ya başvurdu.

Kulübe ulaşan icra yazısını gören başkan Fikret Orman’ın adeta küplere bindiği ve “Biz onu tüm tepkilere karşın savunduk. Bize ne kattı da icraya gidiyor? Zaman zaman gecikmeler yaşandı ancak ödemeler yapıldı. Yazık... Bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa dahi bir dakika bile bu kulüpte duramaz. Gerekirse alacaklarına karşılık bonservisini bedava veririz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Habertürk

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal