Beşiktaş’a Quaresma’dan Sevindirici Haber!

Fenerbahçe ile yapılan Kupa mücadelesinde Josef’e yaptığı müdahale sebebiyle 5 maç ceza alan Quaresma, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasıyla formasına kavuşuyor.

11.04.2018-17:20 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-17:03) Beşiktaş’a Quaresma’dan Sevindirici Haber!

Siyah beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’de 29. haftada deplasmanda oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe maçında Josef De Souza’ya müdahalesi sonrası kırmızı kart gören ardından sebep olduğu olaylar sonrası 5 maç formasından uzak kalan Portekizli yıldız, tekrar formasına kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

İdmanlardaki hazır görüntüsüyle Şenol Güneş’in beğenisini kazanan tecrübeli oyuncu, idman sonrası çalışmalarını da aksatmıyor.

Antrenmanların ardından soluğu spor salonunda alan yıldız futbolcu, yaptığı bireysel çalışmaları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 22 karşılaşmada 3 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Quaresma, cezası nedeniyle 5 mücadeleyi kaçırmasına rağmen yaptığı 80 isabetli ortayla halen ligin en çok isabetli orta yapan oyuncusu durumunda.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal