Beşiktaş’a Lens Müjdesi! Sürpriz Talip

Beşiktaş’ta sezon başında kadroya katılan ancak performansıyla beklentilerin çok uzağında kalan Jeremain Lens’e sürpriz bir talip olduğu öğrenildi.

10.05.2018-09:50 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-09:34) Beşiktaş’a Lens Müjdesi! Sürpriz Talip

Siyah beyazlı takımın Hollandalı oyuncusu Jeremain Lens’e Türkiye’den sürpriz bir transfer teklifi geldiği iddia edildi.
TFF 1. Lig’de şampiyon olan ve gelecek sezon Spor Toto Süper Lig’de güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen Çaykur Rizespor’un Hollandalı oyuncu Jeremain Lens’i kadroya katmak istediği öne sürüldü.

Çaykur Rizespor’da teknik direktör İbrahim Üzülmez’in raporu doğrultusunda yeşil beyazlı yöneticiler Lens’in transferini bitirmek istiyor. Çaykur Rizespor yöneticilerin, bu transfer için siyah-beyazlı idarecilerle yaptığı görüşmede Lens’i bizzat istediği öğrenildi.

Genç teknik adam İbrahim Üzülmez’e Jeremain Lens konusunda destek sözünün verildiği, bonservisi ile olmasa da Lens’in de kabul etmesi halinde bir sezon kiralık olarak Çaykur Rizespor forması giyebileceği gelen haberler arasında…

Bu sezon Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 22 karşılaşmada forma giyen Jeremain Lens, bu karşılaşmalarda yalnızca 1 gol atabildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal