Beşiktaş'a Joe Hart Önerildi

Burnley’den ayrılmaya hazırlanan 32 yaşındaki tecrübeli kaleci, menajerler vasıtasıyla Beşiktaş’a önerildi.

08.04.2020-15:20 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-15:18) Beşiktaş'a Joe Hart Önerildi

Premier Lig kulübü Liverpool’dan 2 sezonluğuna geçici transfer edilen Loris Karius, Beşiktaş’ta ortaya çıkardığı performansla sınıfta kaldı. 26 yaşındaki kalecinin sezon bitiminde son erecek sözleşmesini uzatmama kararı alan Kara Kartal, Alman kalecinin yerine transfer yapmak için hazırlıklara başladı. Karius’un 6 milyon euroluk satın alma opsiyonunu devreye sokmayıp yeni futbolcular aranacak; Başakşehir’den Volkan Babacan ve Aston Villa’dan Orjan Nyland’ı izlemeye alan siyah-beyazlılara Ada’dan yeni bir öneri yapıldı. İngiltere Premier Lig takımı Burnley’le sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan Joe Hart’ın, menajerler vasıtasıyla Beşiktaş’a önerildiği belirtildi.

İNGİLTERE’NİN MİLLİ TAKIMI’NDA GÖREV YAPTI

Manchester City kulübüyle yıllarca ortaya çıkardığı istikrarlı performans sonrasında uzun seneler İngiltere Milli Takımı’nın da kaleciliğini yapan Joe Hart, City’nin teknik direktörlüğüne Pep Guardiola’nın gelmesiyle kariyerinde düşüş yaşamıştı. İlk olarak İtalya Serie A takımı Torino’ya kiralanan ve devamında West Ham’da bir dönem yaşayan 1,96’lık file bekçisi, son olarak 2 sene önce 4 milyon euro bonservisle Burnley’e transfer olmuştu. İngiliz takımıyla kadroya girmekte güçlük çekmesi sonucunda Hart’la yeni kontrat yapılmamasına karar verilmişti.

MAAŞ TALEBİ 2 MİLYON EURO

Beşiktaş’tan 2+1 senelik sözleşme isteğinde bulunan İngiliz futbolcunun menajerinin, imza parası da almadığı ifade edildi. Maaş için talep edilen ücretin ise 2 milyon euro olduğu bildirildi. Beşiktaş Yönetimi’nin ise bu isme sıcak bakıp değerlendirme kararı aldığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal