Beşiktaş’a İlginç Talisca Teklifi!

Milli oyuncumuz Cengiz Ünder’in formasını giydiği Roma kulübü Beşiktaş’ın kapısını ilginç bir teklifle çaldı. İtalyan temsilcisinin Anderson Talisca için yaptığı transfer teklifi siyah beyazlı yönetimi şaşırttı.

14.04.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-12:26) Beşiktaş’a İlginç Talisca Teklifi!
Bu sezon siyah beyazlı forma altında oynadığı futbolla takdir kazanan ve bu performansı sonrası Brezilya milli takımının aday kadrosuna davet edilen Anderson Talisca için Roma ilginç bir teklifte bulundu.

Roma yönetimi, Brezilyalı yıldızın İtalya'da forma giymeyi istediğini öne sürerek siyah beyazlı yönetimi Talisca’nın 21 milyon euro'luk bonservis bedelini kullanmaktan vazgeçirmeye çalışıyor.

Roma, Beşiktaş'ın Talisca transferinden vazgeçmesi durumunda da siyah beyazlılara, 20 yaşındaki genç oyuncuları Gerson Santos da Silva'nın kiralanması hususunda yardımcı olacağını belirtti. Bu teklife göre, Roma, Gerson için Beşiktaş'tan 2 yılda yalnızca 1.8 milyon euro’luk bir bedel talep edecek.

İtalyan temcilsinin bu önerisini olumlu karşılayan Fikret Orman'ın düşünmek için zaman istediği ifade edildi. Talisca’nın bonservisinin alınmamasına karşılık önerilen Gerson geçen sezon 17 milyon euro bonservis bedeliyle Roma’nın yolunu tutmuştu.

Roma formasıyla ilk yılında ligde 4, Avrupa'da ise 7 maçta forma giyebilen Brezilyalı oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gol attı. Bu sezon Serie A’da 19 kez Roma formasını terleten Gerson, 2 kez gol sevinci yaşadı. Şampiyonlar Ligi'nde de 6 karşılaşmada boy gösteren Brezilyalı oyuncu skora katkı sağlamasa da son dönemde sıklıkla Cengiz Ünder'in yerine oyuna girmesiyle göze çarpıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal